Quotes over Kleding

Quotes over Kleding

Herkenbaar voor de vrouwen, een kast vol kleding maar niets om te dragen vandaag.
Gelukkig zijn heren in hun kleding wat geraffineerder.
een paar T-shirts voor de week is voldoende, daarentegen moeten er genoeg overhemden en polo’s beschikbaar zijn om de dag door te komen, zoals bekend maakt de man de kleding niet maar de kleding maakt de man.
zoals de historicus Thomas Füller ooit zei:

“De juiste kleding opent alle deuren.”

Zo zijn er natuurlijk nog meer bekende quotes van bekende dames en heren.

‘’ Dress is a very foolish thing; and yet it is a very foolish thing for a man not to be well dressed.’’
Philip Stanhope, 1745

‘’ Style is a deeply personal expression of who you are, and every time you dress, you are asserting a part of yourself.’’
Nina Garcia.

Kleding biedt oneindig veel kansen om een ander deel van je persoonlijkheid uit te drukken, in de verf te zetten. Waarom zou je dat dan niet doen?

Wij zijn van mening dat minder maar meer kwalitatieve kleding kopen véél meer voldoening geeft dan meer maar minder kwalitatieve kleding kopen, wellicht verwarrend maar denk daar maar eens over na!
Ga voor duurzaamheid, kwaliteit en kleding die je écht casual kleedt. Klassieke stuks uit goede materialen! Ambacht, geen kinderarbeid. Kleding met een verhaal en met een toekomst!

‘’Dressing well is a form of good manners.’’
Tom Ford

Dit is een mening waar wij het bij Polotshirt.nl volledig mee eens zijn. Als iemand zich netjes kleed geeft ons dat het gevoel dat deze persoon echt zijn best heeft gedaan en ergens voor wil gaan.
Denk hierbij aan een sollicitatie gesprek bij een werkgever, een positieve eerste indruk is van groot belang en vergroot de slagingskans
Met de juiste kleding kan je meer invloed uitoefenen dan je denkt en een geschikte outfit kan hier zeker bij helpen.

De missie van Polotshirt.nl sluit zich aan bij dit soort quotes, met het creëren van kwaliteit t-shirts, casual poloshirts, stoere truien met zowel hoge kragen als V-halzen.
Doordat alle kleding in Europa of Turkije zijn gefabriceerd hebben wij de controle om de productie door kinderarbeid tegen te gaan.
Hierdoor hebben we de garantie om duurzame kleding op de markt de brengen, wat voor zowel het milieu als identiteit van het bedrijf voor ons ontzettend belangrijk is.
Tevens door kleding op een verantwoorde manier in te kopen willen wij het weggooien of verbranden van kleding tegengaan.
De identiteit van Polotshirt.nl richt zich volledig op verantwoorde, modieuze en betaalbare kleding voor jong en oud.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.