ONZE DIENSTEN

Kwaliteit

Kwalitatief goede kleding voor een betaalbare prijs, bij Polotshirt.nl heeft u de garantie dat alle kleding in Europa of Turkije is geproduceerd. geweven van de beste katoenen gaan de kledingstukken een uitzonderlijk lange tijd mee.

ONDERSTEUNING

Wij staan altijd open voor uw feedback, vragen en opmerkingen en komen graag met u in contact. Verder staan wij altijd open om met u de juiste kleding voor u samen te stellen en proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen.

LEVERING

Snelle leveringen, met garantie op pakketjes met goederen welke heel afgeleverd worden. Polotshirt.nl werkt samen met een aantal betrouwbaar leveringsdiensten, met gratis levering bij bestellingen boven de 75 euro.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is een thema wat voor ons als online kleding webshop zeer belangrijk is. Doordat alle kledingstukken van duurzame materialen zijn gemaakt proberen we alle kleding zo duurzaam mogelijk te maken.

BETROUWBAARHEID

Betrouwbaarheid is een must voor een duurzame relatie tussen aanbieder en afnemer. u kunt erop vertrouwen dat al onze kleding op voorraad is en binnen 48 uur kunt u de kledingstukken in uw woonkamer verwachten.

CASUAL

Casual stijl van kleding zowel old school kleding als de nieuwste stijl, bij Casual Clothes zijn we altijd opzoek naar de nieuwste mode in combinatie met een stukje nostalgie.

OUR PORTFOLIO

Polotshirt.nl is een online webshop welke is opgericht in 2018. Met een uitgebreid assortiment herenmode is er altijd een kleding stuk voor elke man. 

Polotshirt.nl is gespecialiseerd in het leveren van heren T-shirts, polo shirts, truien, overhemden, vesten en longsleeves. 

Met modieuze, casual, zakelijke en kwalitatief hoogwaardige kleding willen wij ons onderscheiden op de markt. 

Een passend outfit voor elk seizoen van het jaar, met wekelijks de nieuwste modetrends in de kleding voor de man. 

Wij zijn gepassioneerd om voor elk type man een passend outfit te vinden. 

Hierbij zijn wij van mening dat ons merk past bij mannen die zowel op het werk als in hun vrije tijd goed gekleed willen zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de comfort. 

Laat u inspireren op onze website op onze website, met uitstekende service en shoppen aan de hand van deskundig advies. 

 

Wie zijn wij? 

 

Polotshirt.nl bestaat uit een team van 3 man, welke elkaar van jongs af aan hebben leren kennen. 

Gevestigd in Groningen proberen wij een nuchtere blik op de markt van de kleding te brengen. 

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in vandaal, dit is een van de reden dat wij graag met een klein team willen werken. 

We willen ons assortiment kleding verder continueren en uitbreiden maar zelf met beide voeten aan de grond blijven en in een klein team blijven werken. 

Hierbij zijn wij van mening dat we de klant met meer openheid van zaken kunnen benaderen, en bij eventuele opmerkingen consequent kunnen optreden. 

 

Waarom PoloTshirt.nl?  

 

Kiezen voor Polotshirt.nl is in de eerste plaats kiezen voor een compleet en breed assortiment herenkleding, voor elke gelegenheid. 

Dankzij een unieke combinatie van kwaliteit merken en persoonlijke service bieden wij een exclusief aanbod wat u nergens anders vindt. 

Contact vinden wij persoonlijk het meest belangrijk, hierbij willen wij graag een informele en toegankelijke sfeer creëren met kennis van zaken. 

 

Wanneer de gewenste herenmode hebt geselecteerd kunt u uit verschillende beveiligde betaalmogelijkheden kiezen om uw bestelling te betalen.

Zo bieden wij u de mogelijkheid om te betalen via creditcard, IDEAL, Visa en Paypal.

Nadat uw bestelling is voltooid wordt u als klant optimaal geïnformeerd over uw bestelstatus.

U kunt door middel van een track en trace code op de hoogte gehouden over de bestelling, zo weet u altijd wanneer u uw bestelling van Polotshirt.nl kunt ontvangen.

450

LOVELY CUSTOMERS

7750

INSTAGRAM FANS

155

PRODUCTS

357

RATINGS